Foto

Batalie pentru Cupa Romaniei "Inedit", feminin

Cu 24 de ore inainte de startul Final 4 Cupa Romaniei “Inedit”, feminin, intrecere gazduita de Sala Sporturilor din Satu Mare, oficialii echipelor ramase in cursa  pentru castigarea trofeului au acordat in exclusivitate pentru site-ul FRB scurte declaratii despre obiectivele si sansele din competitia KO. Inainte de a va prezenta reactiile celor patru oficiali ai echipelor angrenate in batalia pentru Cupa Romaniei “Inedit” va facem cunoscut programul complet al meciurilor din Final Four si traseul celor patru echipe calificare in „careul de asi”.
 
„Balul”va fi deschis, vineri, 25 martie, de organizatoarea CSM Satu Mare, care va intalni intr-un meci transmis in direct pe TVR 3, cu incepere de la ora 17:30, echipa SCM CSS Craiova. De la ora 19:30, in direct pe TVR3, LMK BC Sepsi Sfantu Gheorghe va da ochii cu detinatoarea Ligii Europei Centrale, ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad. A doua zi, sambata, 26 martie, finala mica a intrecerii KO este programata de la ora 17, iar finala mare se va juca de la ora 19:10 si va fi transmisa in direct de TVR3.

ICIM Universitatea Vasile Goldis Arad a trecut in sferturile de finala de Rapid Bucuresti, dupa ce in turul preliminar s-a impus in fata Universitatii Cluj-Napoca, SCM CSS Craiova s-a calificat direct in sferturi, unde a dispus de formatia CSU LPS Alba Iulia, LMK BC Sepsi Sfantu Gheorghe a dispus in prima faza de BCM Bega Danzio Timisoara, iar in turul urmator a depasit Politehnica National Iasi, in timp ce CSM Satu Mare s-a calificat in urma duelului cu CSB Teleorman Alexandria, dupa ce in turul inaugural trecuse de CSM U Oradea.

Iata si reactiile oficialilor implicati in cursa pentru Cupa Romaniei „Inedit” :

Marcel Urban, manager ICIM Univ. Vasile Goldis Arad:„Obiectivul nostru este sa castigam Cupa Romaniei. Va fi o lupta in trei, intre Arad, Satu Mare si Sfantu Gheorghe. Am avut ghinion la tragerea la sorti ca am picat in semifinale cu LMK Sfantu Gheorghe, dar daca ai valoare mergi mai departe. Suntem optimisti ca ne putem atinge obiectivul, dar subliniez ca nu va fi o tragedie daca nu vom reusi sa aducem si Cupa Romaniei la Arad. Ma bucur ca meciurile din Final 4 vor fi televizate si felicit FRB pentru demersurile pe care le-a facut pentru promovarea baschetului feminin“.

Liviu Manea, antrenor principal SCM CSS Craiova:„Sper sa facem doua meciuri bune, desi suntem intr-o situatie foarte grea. Avem un lot decimat, cu multe jucatoare accidentate, si din aceasta cauza am deplasat doar opt jucatoare. Cred ca toate cele trei echipe ICIM Arad, LMK Sfantu Gheoghe si CSM Satu Mare au sanse egale pentru a castiga trofeul. Vom avea un meci dificil maine, deoarece Satu Mare are o echipa foarte buna. Dar asta nu inseamna ca ne vom da la o parte. Legat de televizarile partidelor din Final 4, cred este bine pentru ca toti suporterii baschetului vor putea sa urmareasca meciuri de calitate”.

Ildiko Vass, manager LMK BC Sepsi Sfantu Gheorghe:„Obiectivul nostru a fost sa intram in Final 4 Cupa Romaniei. Evident, ca acum vrem mai mult. Orice sportiv isi doreste maximul si de aceea ne dorim sa intram in finala. Avem un moral foarte bun dupa victoria obtinuta in fata echipei din Satu Mare.  Referitor la meciul de maine, sper ca cea mai buna echipa sa se califice in finala!”

Petru Eles, manager CSM Satu Mare: “De la inceputul sezonului, obiectivul nostru a fost sa jucam doua finale. Indiferent cu cine jucam, abordam serios fiecare meci. Trebuie sa invingem maine, apoi sa jucam finala. Sunt foarte bucuros ca am adus un eveniment de o asa mare importanta la Satu Mare. Va fi un avantaj pentru noi ca jucam in fata propriilor suporteri si sper ca acest lucru sa ne ajute sa ne realizam obiectivul”.

Parteneri